maandag 3 april 2017

Leuke en Leukere dingen

Het is een drukke week geweest hier! Vol gepropt met leuke en leukere dingen ;)

Ik heb een aantal workshops mogen geven bij Oplage12 en ook een vrijgezellenfeest op locatie!
Deze week zijn dat de workshops 'lente taart', zeepjes maken en een pop art portret maken geweest. Voor de vrijgezellendag was er gekozen voor strandtassen pimpen.

Wat blijft dat toch leuk om workshops te verzorgen! Behalve het 'product' zelf, vind ik het ook altijd zo leuk om te zien hoe mensen tijdens een workshop erin groeien. Ik bedoel daar mee dat de meesten wat onzeker binnen komen. Wat gaan we precies doen? wat wordt er van mij verwacht? enz. Ik hoor dan ook regelmatig mensen zeggen dat ze helemaal niet creatief zijn... Een half uurtje verder en je ziet dat iedereen zijn draai heeft gevonden en druk bezig is. Het leukste is dat je dan ook ziet dat iedereen een eigen stijl of invalshoek heeft. En dan is het 'af '. Dat is misschien het leukste moment. De trotse blikken als ze kijken naar wat ze hebben gemaakt en de glimlachen die daaruit voort vloeien. Mij geeft dat wel een kick :)
Verder ben ik deze week ook nog naar twee concerten geweest. Dat is iets wat ik eigenlijk niet zo heel vaak doe haha maar deze week toevallig wel twee keer! Het waren wel volledig verschillende concerten!

In Liempde zijn er twee heel erg leuke mensen die ongeveer maandelijks huiskamerconcerten verzorgen in hun schuur (check Vendel live op FB). Deze is dan omgetoverd tot een mini concertzaal waar we , denk ik, met ongeveer 50 mensen in passen. De artiesten zijn vaak singer songwriters. Soms Nederlandse, maar vaak buitenlandse artiesten. Sommigen hebben al een carrière achter de rug en anderen moeten het nog maken.
Afgelopen week maakten wij kennis met Spencer Bohren en zijn American Roots music. Heel bijzonder om mee te maken! De muziek was rustig een meeslepend en hij vertelde de mooiste verhalen tussen de liedjes door. Ook maakte ik kennis met een steel lap guitar. Nog nooit van gehoord, maar ik herkende het geluid wel.
Een paar dagen later gingen wij naar het volgende concert, namelijk dat van Raccoon! Ik kan niet zeggen dat ik een echte fan ben, maar ik had ze een paar keer zien optreden tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel Live en vond ze wel goed klinken. Nu kwamen ze in de buurt, dus heb ik wat vrienden opgetrommeld en hoppa daar naartoe.
Er heerste een heel ander sfeertje. Logisch, het is natuurlijk vele malen groter en dan ook een bekende band.... Toch was dit ook een prettig sfeertje. Ik was al heel lang niet meer in de Effenaar geweest en verbaasde me over hoe alles anders was haha het kan misschien wel 20 jaar geleden zijn dat ik daar voor het laatst was.... Al met al weer een geslaagde avond!
Maar dat was nog niet alles deze week.. verder heb ik nog twee cavia's gehaakt, was mijn oudste dochter jarig, ben ik naar een opleidingsavond voor de 'ambassadeurs van Liempde' geweest (ja ja..), ben ik bezig met het maken van een brochure met veel van de mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Oplage12 en ben ik ook bezig met de voorbereidingen voor de Boeremert in Liempde. Maar daar schrijf ik een andere keer wel over hahaha

Nu starten we weer een leuke week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten