zaterdag 18 maart 2017

Welkom!


Welkom! Wat leuk dat u er bent. Zijn we oude bekenden of bent u nieuw hier? Waarom ik dat vraag?
Nou, jaren terug schreef ik een blog Spikkel&Stip. In 2012 verhuisden wij uit Den Bosch naar Liempde, een klein dorpje in het hart van het Groene Woud. Door de verhuizing en alles wat daar bij komt kijken kwam ik er niet aan toe om te bloggen. Ik had mijn handen vol. Eerst aan de verhuizing en later aan het integreren in Liempde. Dat is inmiddels aardig gelukt. Althans, wij voelen ons hier goed thuis. Ik moet wel toegeven dat er misschien nog wel ergens een verhuisdoos staat die nog niet uitgepakt is....hahaha

In de jaren dat ik Spikkel&Stip schreef ontdekte ik mijn creatieve kant weer. Dat voelde goed! Zo goed dat ik sinds (bijna) een jaar een eigen bedrijfje ben gestart genaamd ... u raadt het.. OPLAGE12.
OPLAGE12 is een cadeauwinkel en creatieve workshop ruimte in het hart van Liempde. Ik verkoop hier allerlei cadeautjes met een oplage van maximaal 12 stuks ;) (snapt u de naam van mijn bedrijfje al?). Verder verzorg ik ook een variƫteit aan kinderfeestjes en workshops voor groot en klein. Loop gerust een keertje binnen!

Na een radiostilte van pak en beet 5 jaar, voelde ik het nu weer kriebelen en ben ik van plan om het bloggen weer op te pikken. Leest u mee?P.S.
Oh ja, even een kleine heads-up. Ik merk dat ik nog van alles moet herontdekken wat betreft het hoe en wat van de instellingen bij blogger. Het kan dus zijn dat de opmaak van de blog regelmatig wat anders is totdat ik het weer onder de knie krijg.... alvast excuses voor de overlast hahaha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten